1.6.09

EXCURSIÓ A ALMENARA

Anarem a Almenara a fer una trobada de les classes de les diferents escoles que hem participar en el projecte "Conta'm un conte".

Va ser uun dia replet d'activitats, només arribar ens vam rebre a l'auditori d'Almenara, allí van presentar-nos a totes les escoles i als nostre personatges dels contes creats, en el nostre cas "Branqueta i Pipa".








Després d'esmorzar els alumnes de 5 anys de Castelló ens vam oferir una espectacular obra de teatre del conte original del projecte:"Rondineta i lleugera".


Després anarem al poliesportiu a fer les activitats organitzades: psicomotricitat, maquillatge, puzzles gegants, joc del parxis, castell unflable, paracaigudes ...




Després de tanta activitat ens va donar molta fan i tots dinarem dins del poliesportiu.

Per acabar, el grup musical trencaclosques ens vam fer una actuació.


2 comentarios:

Anónimo dijo...

¡Hola eva!..soy ALEJANDRO,me lo pase super bien,jugamos a muchas cosas;con pelotas,subimos al castillo hinchable,nos pintaron la cara a mi m la pintaron de"PIPA"que era la fulla...
Un beso.

Anónimo dijo...

Holaaa!!soy Alejandro...Eva he visto muchas fotos en la nueva pagina..¡que chulas!y que bien lo hemos pasado siempre jejeje.El curso que viene mas.Un beso para todos y feliz verano!!!!